2% @ ARIA 2016

Asociaţia Română pentru Inteligenţă Artificială (ARIA) este o asociaţie ştiinţifică naţională înființată în 2011, cu misiunea de a susține cercetarea și educația românească în acest domeniu.

2-la-suta-aria

ARIA deține o puternică reprezentare națională, reunind academicieni, profesori universitari și cercetători din mai multe universități de top din România, doctoranzi, masteranzi și studenți. Totodată, ARIA este membru al Comitetului European de Coordonare pentru Inteligență Artificială – ECCAI (European Coordinating Committee for Artificial Intelligence).

De ce 2% pentru ARIA?

În prezent ARIA se află în proces de consolidare a echipei naționale de voluntari si de dezvoltare a infrastructurii asociatiei, precum și de implementare a mai multor proiecte si evenimente menite să ofere sprijin și mentorat tinerilor cercetători în Inteligență Artificială din România. Pentru a își realiza obiectivele propuse pentru anul 2016, ARIA are nevoie atât de o echipă motivată și dedicată, cât și de susținere financiară pentru acoperirea costurilor de implementare a proiectelor. Redirecţionarea a 2% din impozitul plătit statului în anul 2015 reprezintă o bună sursă de finanţare. Aşadar, apelăm la dumneavoastră pe această cale pentru a susţine ARIA şi în anul acesta.

Banii pe care dumneavoastră îi redirecţionaţi către ARIA vor fi folosiţi pentru organizarea de evenimente ştiinţifice, susţinerea tinerilor cercetători cu rezultate deosebite, consolidarea unei comunităţi naţionale, precum şi sprijinirea inovării tehnologice în domeniul Inteligenţei Artificiale.

Cum redirecţionez 2% pentru ARIA ?

Dacă doriţi să redirecţionaţi către ARIA 2% din impozitul plătit statului în anul 2015, completaţi în două exemplare unul dintre formularele de mai jos:

Datele ARIA, listate mai jos, au fost deja completate pe aceste formulare. Dacă nu cunoaşteti suma corespunzătoare a 2% din impozit, aceasta va fi calculată de către organele fiscale.

Datele asociaţiei:

Denumire entitate nonprofit: Asociația Română pentru Inteligență Artificială

Cod de identitate fiscala: 28432190

Cont bancar (IBAN): RO77RNCB0723121611750001

După ce completaţi formularul de mână în două exemplare, acestea se pot depune direct sau pot fi trimise prin poştă (scrisoare recomandată cu confirmare de primire) la oficiul Administraţiei Finanţelor Publice din localitatea de domiciliu.

Data limită pentru depunerea formularelor este: 25 mai 2016.

Găsiţi aici lista de adrese ale oficiilor Administraţiei Finanţelor Publice locale.

De asemenea, în cadrul procesului de înregistrare ca membru al asociației, sunteți scutit de taxa de membru pentru anul 2016 dacă optați să trimiteți o scanare a formularului semnat şi ştampilat de ANAF (exemplarul care rămâne la dumneavoastră). Pentru confidenţialitatea dumneavoastră, puteţi acoperi în timpul scanării căsuţa cu suma direcţionată către ARIA.

Pentru mai multe informaţii privind procedura de redirecţionare, precum şi în legătură cu activităţile ARIA, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa: info@aria-romania.org.

Vă mulţumim pentru încredere!