2% @ ARIA 2018
De ce 2% pentru ARIA?

2-la-suta-aria

Pentru anul 2018, ARIA își propune să sprijine în continuare comunitatea IA din ţară, prin menţinerea programelor de stimulare a tinerilor cercetători (TiCIA și Premiul pentru Cea Mai Bună Teză) și contribuţia la consolidarea unei comunităţi naţionale - prin participarea, alături de alte organizaţii din ţară, la efortul de prezentare a peisajului naţional în IA, cu accent atât pe componenta academică, cât și pe cea antreprenorială.

Pentru a putea realiza aceste obiective, ARIA are nevoie de o echipă motivată și dedicată și de suport financiar pentru acoperirea costurilor de implementare a proiectelor. Redirecţionând 2% din impozitul plătit statului în anul 2017 către ARIA, puteți susține asociaţia în atingerea obiectivelor propuse.

Cum redirecţionez 2% pentru ARIA?

Dacă doriţi să redirecţionaţi către ARIA 2% din impozitul plătit statului în anul 2017, completaţi în două exemplare unul dintre formularele de mai jos:

  • Dacă aveţi venituri din salarii, descărcaţi de aici şi completaţi declaraţia 230. Găsiţi  aici un model de completare a formularului. Incepând cu anul 2016, cei 2% din impozitul plătit statului în anul anterior se pot direcţiona către mai multe ONG-uri, entităţi de cult sau burse private, prin completarea Anexei la formularul 230 (pagina a 2-a), eventual în mai multe exemplare. Dacă ARIA nu este prima organizaţie pe care doriţi să o susţineţi, vă rugăm să completaţi datele ARIA în una din anexele pe care le veţi depune împreună cu formularul 230. Formularul 230 împreună cu toate anexele se depun simultan.
  • Dacă aveţi venituri din alte surse (drepturi de autor, închirierea de imobile, acţiuni etc.), descărcaţi de aici formularul 200. Dacă vă încadraţi în ambele categorii de mai sus, puteţi completa ambele formulare.

Datele ARIA, listate mai jos, au fost deja completate pe aceste formulare. Dacă nu cunoaşteti suma corespunzătoare la 2% din impozit, aceasta va fi calculată de către organele fiscale.

Datele asociaţiei:

Denumire entitate nonprofit: Asociația Română pentru Inteligență Artificială
Cod de identitate fiscala: 28432190
Cont bancar (IBAN): RO77RNCB0723121611750001

După ce completaţi formularul de mână în două exemplare, acestea se pot depune direct sau pot fi trimise prin poştă (scrisoare recomandată cu confirmare de primire) la oficiul Administraţiei Finanţelor Publice din localitatea de domiciliu.

Data limită de depunere a formularelor este: 25 mai 2018.

Găsiţi aici lista de adrese ale oficiilor Administraţiei Finanţelor Publice locale.

De asemenea, pentru a fi scutit de taxa de membru pentru anul 2018 este necesar să ne trimiteţi o scanare a formularului semnat şi ştampilat de ANAF (exemplarul care rămâne la dumneavoastră), în momentul în care veţi primi mesajul de reînnoire a statutului de membru din partea asociaţiei. Pentru confidenţialitatea dumneavoastră, puteţi acoperi în timpul scanării căsuţa cu suma direcţionată către ARIA.

Pentru mai multe informaţii privind procedura de redirecţionare, precum şi în legătură cu activităţile ARIA, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa: info@aria-romania.org

Vă mulţumim pentru încredere!